Kinek ajánljuk?

A Coworking közösségi irodatér alapvetően olyan embereknek szól, akik szeretnek nagyvárosban élni. Az ilyen típusú légkört keresők közössége éppen az igazi nagyvárosi emberekből alakul ki.

Az angol co-worker szó munkatársat jelent. Amint elhagyjuk a kötőjelet, a szó kiejtése még mindig ugyanaz marad, jelentése azonban megváltozik. Egy olyan figurára utal, aki egy bérelt íróasztalnál dolgozik. Függetlenül, de nem egyedül.

Ő az atipikus munkavállaló. Vagyis nem tipikus. Egy újfajta munkastílust képvisel, aki szemben a röghöz kötött formával, szabadon osztja be idejét, több szervezéssel és nagyobb felelősséggel dolgozik.

Shúz

Várhatóan egyre több vállalkozó szellemű szabadúszó jelenik majd meg a munkaerőpiacon. Miért? Mert a gazdasági változások generálta bizonytalanságra rugalmassággal lehet jól válaszolni. És mert amikor dolgozunk, jó esetben nem az időnket adjuk el, hanem a teljesítményünket.

A coworking koncepciója tehát alapvetően a nagyvárosi szabadúszók és az induló vállalkozók, vállalkozások boldogulását hivatott megkönnyíteni.

UA-81615119-1